Skip links

Reserveren

Hier kunt u reserveren voor 3 Zussen Rhenen.

Vanaf 1 juni staan wij weer voor u klaar! Het volgende zal gelden:

 1. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze gastheer/-vrouw. Wij zullen u dan een aantal vragen stellen en een korte uitleg geven over onze huisregels. Cruciaal is dat u bij corona(klachten) thuis blijft.
 2. Bij reservering vragen wij u of u uit 1 of meerdere huishoudens komt. Met meer dan 2 personen uit verschillende huishoudens is het verplicht om de 1,5 meter regel te handhaven.
 3. Reserveren of binnen wandelen en bij de deur reserveren?
  • Vanaf 10:00 uur ’s morgens kunt u terecht voor koffie en gebak op inloop. De triage bij ontvangst geldt dan als reservering. Vooraf reserveren is niet mogelijk.
  • Vanaf 11:00 uur doordeweeks en 12:00 uur in het weekend serveren wij lunch. Ook hier geldt de triage bij ontvangst als reservering. Natuurlijk is vooraf reserveren hier wel mogelijk.
  • Om 17:00 uur begint het diner. U kunt online reserveren. Is het reserveren online niet mogelijk, probeer het dan telefonisch!
 4. Bij mooi weer zal het terras voor koffie, lunch, diner en borrel geopend zijn. Vanwege de veranderlijkheid van het weer is het alleen mogelijk om op de dag zelf te reserveren. Voor de borrel bestaat deze mogelijkheid niet.
 5. Wij serveren inmiddels ook weer de high tea. De high wine is echter nog niet mogelijk.

Wij hopen op uw begrip!


Wat onze gasten zeggen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.